Al meer dan 40 jaar ervaring hebben er toe geleid dat 3b Bertazzon een van de marktleiders is op het gebied van Amusement rides. Onze produkten worden wereldwijd geëxporteerd, en vinden hun inpspiratiebron rond het karakterrestieke Venetie. Aan onze producten wordt de grootst mogelijk aandacht besteed door hoog gekwalificeerd personeel.
Onze producten worden zowel standaard als klantgericht geproduceerd voor pretparken en kermisexploitanten. De “Amusement rides” worden in z'n geheel in eigen beheer geproduceerd, zo hanteren wij de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen. De stalen frames van botsauto's tot muziek express worden via het “Hot dip” principe gegalvaniseerd en bieden hierbij een optimale kwaliteit voor uw investering.

 
               
       

Botsauto's en skooterbanen

 

Onze standaard botsauto's bestaan uit een gegalvaniseerd frame met een multicolor polyester body en een beveiligd elektrisch systeem, verkrijgbaar met het “Floor Pickup” systeem, penningautomaat  en in verschillende uitvoeringen zoals: kat, muis, buffel, koe en de lazercraft voor interactieve spellen.

                     
       

Klassieke carrousels

 

De klassieke Venetiaanse stijl vindt men ook terug bij onze carrousels die veelal gedecoreerd worden in een 18e eeuwse stijl. Er zijn diverse soorten carrousels varieerend van 4.7 meter tot 14 meter en zelfs een model met twee verdiepingen.

 

                     
                           

Muziek express

 

Een traditonele dynamische familiezaak  voor zowel het jeugdige als het volwassen publiek. De hoge capaciteit van 60 personen verdeeld over 20 gondels maken van deze familiezaak een echte moneymaker. Het “Hot dip” gegalvaniseerd frame en de AC besturing maken de Musiek express tot een veilige, betrouwbare en onderhouds vrije machine. Standaard gedecoreerd of geheel naar wens van de klant.

 

Matterhorn

 

Deze meestal in een sneeuwachtig gedocoreerde machine is zeer geliefd bij jong en oud. De elektro-hydraulische besturing zorgen voor een minimum aan ondehoud, kortom de attraktie voor een pretpark of kermis.

 
               

Swing Carrousel

 

De Swing carrousel is een van de nieuwste ontwikkelingen van Bertazzon en leverbaar in drie verschillende typen. Gedecoreerd in een 18e eeuwse stijl, een gegalvaniseerd stalen frame, en uitgevoerd met een eigentijdse besturing door middel van  frequentieregelaars.
De stoeltjes zijn gemaakt van een roestvrij stalen frame en bieden een optimale kwaliteit, dus weinig onderhoud. Het grootste model biedt plaats aan 64 personen.